Kategórie
 
 
 
 
 
 

Najspoľahlivejšie ložisko v priemysle

Tieto typy ložísk sú naklápacie a majú veľkú únosnosť. Sú vhodné pre nízke, stredné rýchlosti a ťažké, rázové zaťaženie. Pri výbere súdočkových ložísk je dôležitý vnútorný a vonkajší priemer ložiska. Ďalšie dôležité údaje pri súdočkových ložiskách sú celková šírka, menovité otáčky, statické, dynamické axiálne a radiálne zaťaženia.

Najčastejšie príčiny zlyhania ložísk

Správne mazanie ako alfa omega!

Bez mazania sa nezaobíde žiaden stroj a obzvlášť jeho pohyblivá časť. Aby však bolo zabezpečené ich bezchybné fungovanie, znížilo sa opotrebenie a zachovala sa dlhodobá životnosť musí mazanie prebiehať podľa pravidiel. Často je však práve mazanie veľmi podceňované.

Pracovné oblečenie bez limitov

Aj vy máte skúsenosti s pracovným oblečením, ktoré vás obmedzuje v pohybe, je nepohodlné a celý deň sa tešíte kedy sa konečne vyzlečiete? Presne pre vás spoločnosť KRAMP vytvorila kolekciu 4 Way Stretch Technical.

Začala sa nová sezóna MAPRO TRUCK

Marec je prvým jarným mesiacom, kedy sa všetko pomaly prebúdza a to nielen v prírode. MAPRO TRUCK od spoločnosti SKF začína svoju sezónu práve v marci.

6 dôvodov prečo ložiská renovovať

Obdobie covidu nám prinieslo okrem domácej izolácie aj recesiu ekonomiky. S tým súvisí aj nedostatok tovarov na trhu a medzi nich patria aj ložiská. Na niektoré nové ložiská sa čaká aj rok. Skvelou alternatívou je renovácia ložísk, ktorá okrem iných výhod ponúka časovú nenáročnosť.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia