Kategórie
 
 
 
 
 
 

LocLine® – modulárny chladiaci systém z USA

LocLine® bol odpoveďou na dávny problém špecifický pre priemysel obrábacích strojov: Ako ľahko aplikovať chladiacu kvapalinu v mieste kontaktu s rezným nástrojom a kovom. V priebehu rokov sa koncepcia nastaviteľnej hadice rozšírila ďaleko za svoju prvú úlohu dodávky chladiacej kvapaliny.

Zvážte úroveň rizika pri kúpe falzifikátu

Šetriť sa oplatí. ALE! Neodporúčame šetriť nákupom lacnejších alternatív produktov pre vaše stroje. Produkty SKF sú navrhnuté tak, aby poskytovali špecifický výkon po určitú dobu. Pri falošných produktoch neviete, čo dostanete. Môžete tak ohroziť spoľahlivosť stroja, zdravie a bezpečnosť vašich zamestnancov, životné prostredie a v neposlednom rade aj vaše obchodné výsledky.

Viete že kvalitným riadením vzduchu viete ušetriť až 40% elektrickej energie?

Stlačený vzduch je považovaný za štvrtú energiu a využíva ho takmer každá priemyselná prevádzka od malých dielni až po jadrové elektrárne. Výroba stlačeného vzduchu je však nákladná a preto je dôležité aby každá prevádzka bola nastavená tak, aby optimalizovala celkovú charakteristiku výrobného systému.

Čo ak by ste už olej nepotrebovali nikdy vymeniť?

Jednou z hlavných príčin predčasného zlyhávania zariadení je znečistenie maziva. Až 40% nákladov na údržbu súvisí s mazivom, práve preto je riadenie mazania pre ziskovosť životne dôležité. Mazivá predstavujú vysoké náklady a to nielen vo finančnom vyjadrení ale hlavne pre životné prostredie.

Najspoľahlivejšie ložisko v priemysle

Tieto typy ložísk sú naklápacie a majú veľkú únosnosť. Sú vhodné pre nízke, stredné rýchlosti a ťažké, rázové zaťaženie. Pri výbere súdočkových ložísk je dôležitý vnútorný a vonkajší priemer ložiska. Ďalšie dôležité údaje pri súdočkových ložiskách sú celková šírka, menovité otáčky, statické, dynamické axiálne a radiálne zaťaženia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia