Kategórie
 
 
 
 
 
 

SKF MTRX ložiská – nový štandard pre spoľahlivosť a trvanlivosť

Netrápte sa ložiskami, jazdite za všetkých podmienok a wapkujte!

Výmena ložísk na bicykli je únavná a otravná. Skúste radšej použiť nový rád ložísk MTRX od popredného výrobcu SKF. Ide o ložiská, ktoré si uplatnenie nájdu najmä v nábojoch kolies, v pedáloch, v stredovom a hlavovom zložení, v kladkách prehadzovača a ráme celoodpruženého bicykla.

Konštrukcia ložísk s technológiou SKF Solid Oil

 

Zákazková výroba obrábaných tesnení SKF

Zákazková výroba obrábaných tesnení predstavuje flexibilnú alternatívu k tesneniam vyrábaným vstrekovaním. Jedinečné spojenie znalostí a kompetencii našej spoločnosti a SKF nám umožnuje dodávať polymérové tesnenia vo veľmi krátkej lehote a v podstate akomkoľvek rozmere, prevedení a pre akúkoľvek priemyselnú aplikáciu. Cieľom poskytovať našim zákazníkom ešte lepší servis bez nutnosti čakania sme schopní vyrobiť všetky štandardné tesnenia a to v hociakom neštandardnom rozmere a profile už do niekolkých minút. 

 

 

 

Zredukujte čas neplánovaných opráv

Robiť tú istú prácu dvakrát nebaví Vás, vášho kolegu a rovnako ani manažment vašej spoločnosti. Každá hodina strávená neplánovanou opravou je stratou energie, času a peňazí. Opakovaná kúpa nahradných dielov znižuje zisk vašej spoločnosti. Produkty SKF sú vašou najlepšou poistkou, aby ste sa vyhli komentárom typu „kompresor sa práve pokazil“, „niečo nie je v poriadku s prevodovkou“ alebo „motor čerpadla zlyhal po šiestich mesiacoch – aj napriek tomu že by mal vydržať roky!“ V prípade, že vo vašej spoločnosti záhadne začali vznikať problémy so zariadeniami, ktoré ste predtým nepoznali kontaktujte nás a my Vám pomôžeme nájsť autorizovaných distribútorov SKF vo vašej oblasti, ktorí Vám poskytnú len originálne produkty tej najvyššej kvality.

Riešenie SKF pre potravinársky a nápojový priemysel

Priemyselné trendy smerujúce k potravinám, detekovateľným a korozivzdorným komponentom odolným voči korózii sú nevyhnutnou hnacou silou pri vývoji novej produktovej rady. S novým FSMA (zmeneným a doplneným zákonom o bezpečnosti potravín) sa od výrobcov žiada, aby preukázali preventívne opatrenia na zaistenie bezpečnosti potravín.

 

Zvážte úroveň rizika...

Existujú rôzne typy falzifikátov. Keď si kúpite falošný liek, riskujete svoj život. Keď si kúpite falošné módne doplnky, môže Vám chýbať ten prémiový pocit, no neskončíte v nemocnici. Kúpou ložiska, ktoré je falzifikátom ste niekde uprostred. Predstavte si obyčajnú prevodovku. Ak budete mať smolu, ložisko mimo tolerancie môže spôsobiť vážne poškodenie hriadeľov a ozubených kolies. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia