Kategórie
 
 
 
 
 
 

SKF Microlog dBX- nová generácia analýzy vibrácií.

Prevezmite kontrolu nad údržbou svojich strojov s novým analyzátorom SKF Microlog Analyzer dBX a zažite zber a analýzu údajov ako nikdy predtým.

SKF Microlog Analyzer dBX je doteraz najpokročilejšie zariadenie na meranie vibrácií SKF s veľkým displejom. Umožňuje rýchle zachytenie širokej škály údajov o vibráciách. Toto zariadenie je nevyhnutné pre aplikácie súvisiace s údržbou založenou na stave vo vašej spoločnosti. Je vhodný na použitie v rôznych priemyselných odvetviach.

Pripravený na samostatnú alebo online prácu

SKF Microlog Analyzer dBX možno použiť ako samostatný nástroj merania a analýzy údajov z rotujúcich strojov na určenie zdravie stroja. Dá sa tiež pripojiť k monitorovaciemu softvéru SKF, napr. ako SKF @ptitude Analyst na spracovanie analýzy, lokálnej a vzdialenej ukladanie dát a sťahovanie preddefinovaných meracích trás do dBX.

Štandardná alebo rozšírená verzia

SKF Microlog Analyzer dBX je dostupný v dvoch verziách. Štandardná verzia má šesť hlavných nástrojov: SKF Data Collector, SKF dBX Analyzer, SKF balancing, SKF gE enveloping, SKF Bump Test a SKF ODS analýza – všetko, čo potrebujete na každodenné zhromažďovanie údajov a vyhľadávanie porúch.

Rozšírená verzia má rovnaké nástroje ako štandardná verzia, ale má štyri ďalšie nástroje viac vstavaných možností analýzy. Dodatočné nástroje sú SKF RunUp CoastDown, SKF Order Tracking, SKF Data Recorder a SKF Orbit Analysis.

Integrované nástroje a pomôcky

Hardvér SKF Microlog Analyzer dBX sa dodáva s radom cenných softvérových nástrojov.

Pre viac informácii nás kontaktujte:

 info@tpg.sk

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia